top of page

Techniki Hotelarstwa - materiały dla uczniów


Spis treści:



1_01_Klasyfikacja i kategoryzacja zakład
.
Pobierz • 291KB


1_02_Organizowanie działalności hotelars
.
Pobierz • 521KB


1_03_Komunikowanie się z gośćmi w języku
.
Pobierz • 299KB

2_01_Organizacja pracy w recepcji zakład
.
Pobierz • 501KB

2_02_Organizacja pracy w części parterow
.
Pobierz • 350KB

2_03_Rezerwacja usług w zakładzie hotela
.
Pobierz • 631KB

2_04_Przyjmowanie gości do zakładu hotel
.
Pobierz • 542KB

2_05_Obsługa gości w zakładzie hotelarsk
.
Pobierz • 419KB

2_06_Rozliczanie kosztów pobytu gości w
.
Pobierz • 1.25MB

2_07_Komunikowanie się w języku obcym z
.
Pobierz • 423KB

3_01_Organizowanie pracy w dziale utrzym
.
Pobierz • 862KB

3_02_Utrzymanie czystości i porządku w z
.
Pobierz • 637KB

3_03_Wykonywanie prac związanych z utrzy
.
Pobierz • 279KB

3_04_Komunikowanie się w języku obcym z
.
Pobierz • 418KB


4_01_Sporządzanie jadłospisów
.pdf
Pobierz PDF • 563KB

4_02_Sporządzanie posiłków
.pdf
Pobierz PDF • 621KB

4_03_Obsługa gości w hotelowym lokalu ga
.
Pobierz • 839KB

4_04_Podawanie posiłków gościom do pokoj
.
Pobierz • 332KB

4_05_Komunikowanie się z gośćmi w języku
.
Pobierz • 363KB

5_01_Organizowanie usług dodatkowych w z
.
Pobierz • 270KB

5_02_Organizowanie przyjęć okolicznościo
.
Pobierz • 802KB

5_03_Komunikowanie się z gośćmi w języku
.
Pobierz • 387KB

42 wyświetlenia0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie

Comentários


bottom of page