Techniki Hotelarstwa - materiały dla uczniówMinisterstwo Edukacji Narodowej17 lis 20201 minut(y) czytaniaSpis treści:1_01_Klasyfikacja i kategoryzacja zakład. Pobierz • 291KB1_02_Organizowanie działalności hotelars. Pobierz • 521KB1_03_Komunikowanie się z gośćmi w języku. Pobierz • 299KB2_01_Organizacja pracy w recepcji zakład. Pobierz • 501KB2_02_Organizacja pracy w części parterow. Pobierz • 350KB2_03_Rezerwacja usług w zakładzie hotela. Pobierz • 631KB2_04_Przyjmowanie gości do zakładu hotel. Pobierz • 542KB2_05_Obsługa gości w zakładzie hotelarsk. Pobierz • 419KB2_06_Rozliczanie kosztów pobytu gości w . Pobierz • 1.25MB2_07_Komunikowanie się w języku obcym z . Pobierz • 423KB3_01_Organizowanie pracy w dziale utrzym. Pobierz • 862KB3_02_Utrzymanie czystości i porządku w z. Pobierz • 637KB3_03_Wykonywanie prac związanych z utrzy. Pobierz • 279KB3_04_Komunikowanie się w języku obcym z . Pobierz • 418KB4_01_Sporządzanie jadłospisów.pdfPobierz PDF • 563KB4_02_Sporządzanie posiłków.pdfPobierz PDF • 621KB4_03_Obsługa gości w hotelowym lokalu ga. Pobierz • 839KB4_04_Podawanie posiłków gościom do pokoj. Pobierz • 332KB4_05_Komunikowanie się z gośćmi w języku. Pobierz • 363KB5_01_Organizowanie usług dodatkowych w z. Pobierz • 270KB5_02_Organizowanie przyjęć okolicznościo. Pobierz • 802KB5_03_Komunikowanie się z gośćmi w języku. Pobierz • 387KB
Spis treści:1_01_Klasyfikacja i kategoryzacja zakład. Pobierz • 291KB1_02_Organizowanie działalności hotelars. Pobierz • 521KB1_03_Komunikowanie się z gośćmi w języku. Pobierz • 299KB2_01_Organizacja pracy w recepcji zakład. Pobierz • 501KB2_02_Organizacja pracy w części parterow. Pobierz • 350KB2_03_Rezerwacja usług w zakładzie hotela. Pobierz • 631KB2_04_Przyjmowanie gości do zakładu hotel. Pobierz • 542KB2_05_Obsługa gości w zakładzie hotelarsk. Pobierz • 419KB2_06_Rozliczanie kosztów pobytu gości w . Pobierz • 1.25MB2_07_Komunikowanie się w języku obcym z . Pobierz • 423KB3_01_Organizowanie pracy w dziale utrzym. Pobierz • 862KB3_02_Utrzymanie czystości i porządku w z. Pobierz • 637KB3_03_Wykonywanie prac związanych z utrzy. Pobierz • 279KB3_04_Komunikowanie się w języku obcym z . Pobierz • 418KB4_01_Sporządzanie jadłospisów.pdfPobierz PDF • 563KB4_02_Sporządzanie posiłków.pdfPobierz PDF • 621KB4_03_Obsługa gości w hotelowym lokalu ga. Pobierz • 839KB4_04_Podawanie posiłków gościom do pokoj. Pobierz • 332KB4_05_Komunikowanie się z gośćmi w języku. Pobierz • 363KB5_01_Organizowanie usług dodatkowych w z. Pobierz • 270KB5_02_Organizowanie przyjęć okolicznościo. Pobierz • 802KB5_03_Komunikowanie się z gośćmi w języku. Pobierz • 387KB
Comentarios