Techniki Hotelarstwa - materiały dla uczniów

Spis treści:

1_01_Klasyfikacja i kategoryzacja zakład
.
Download • 291KB
1_02_Organizowanie działalności hotelars
.
Download • 521KB
1_03_Komunikowanie się z gośćmi w języku
.
Download • 299KB
2_01_Organizacja pracy w recepcji zakład
.
Download • 501KB
2_02_Organizacja pracy w części parterow
.
Download • 350KB
2_03_Rezerwacja usług w zakładzie hotela
.
Download • 631KB
2_04_Przyjmowanie gości do zakładu hotel
.
Download • 542KB
2_05_Obsługa gości w zakładzie hotelarsk
.
Download • 419KB
2_06_Rozliczanie kosztów pobytu gości w
.
Download • 1.25MB
2_07_Komunikowanie się w języku obcym z
.
Download • 423KB
3_01_Organizowanie pracy w dziale utrzym
.
Download • 862KB
3_02_Utrzymanie czystości i porządku w z
.
Download • 637KB
3_03_Wykonywanie prac związanych z utrzy
.
Download • 279KB
3_04_Komunikowanie się w języku obcym z
.
Download • 418KB
4_01_Sporządzanie jadłospisów
.pdf
Download PDF • 563KB
4_02_Sporządzanie posiłków
.pdf
Download PDF • 621KB
4_03_Obsługa gości w hotelowym lokalu ga
.
Download • 839KB
4_04_Podawanie posiłków gościom do pokoj
.
Download • 332KB
4_05_Komunikowanie się z gośćmi w języku
.
Download • 363KB
5_01_Organizowanie usług dodatkowych w z
.
Download • 270KB
5_02_Organizowanie przyjęć okolicznościo
.
Download • 802KB
5_03_Komunikowanie się z gośćmi w języku
.
Download • 387KB